Thursday, 10 January 2019

Balm Tasneem Balm Viral di Malaysia!

Balm Tasneem Naturel di formulasi menggunakan bahan semulajadi seperti pati lavender, geranium, tea tree, anise, lemongrass, cedarwood dan bermacam jenis lagi pati tumbuhan bergred tinggi. 

Tea Tree


Sebab itulah balm Tasneem ni boleh dikategorikan sebagai balm premium yang berkualiti tinggi, selamat dan alhamdulillah berkesan berdasarkan Testimoni Balm Tasneem yang kami terima. 

Jadi, kelima-lima jenis balm Tasneem dah jadi balm viral di Malaysia tau. Lebih-lebih lagi bila HQ buat kolaborasi dengan siri kartun islamik popular iaitu Omar Hana. Dengan packaging baru yang lagi cantik dan mesra pengguna dengan gambar watak-watak Omar Hana, bertambah viral balm Tasneem. Anak-anak kecil pun dah kenal balm Tasneem. "Ooo balm Omar Hana tuuuu"


Image source: Google Image

Balm Tasneem ni selamat daripada bahan kimia berbahaya. Sesuai digunakan untuk bayi dan kanak-kanak yang susah tidur, tantrum, tidak selesa pada bahagian perut, batuk selesema dan mengalami kulit sensitif. Ibu-ibu tak perlu risau nak gunakan balm Tasneem. 


Nak cuba balm Tasneem, korang boleh hubungi saya.
013 - 4540 2477

No comments:

Post a Comment